Cristina en Iñaki in gesprek

Het huwelijk van de Spaanse infanta klapte, na foto’s waarop hij hand in hand liep met een andere vrouw. Daar ging iets aan vooraf.

Voordat ze offcieel hun scheiding aankondigden, ging Iñaki naar verluidt naar zijn vrouw in Zwitserland om haar alles uit te leggen. En om afscheid te nemen, na 25 jaar huwelijk.

Een dag voordat de foto’s naar buiten kwamen,  dook Cristina enkele dagen onder bij haar moeder in Madrid. Op vrijdag 21 januari keerde ze terug naar haar huis in Genève. Iñaki reisde haar achterna, om Cristina en zijn kinderen te ontmoeten.

Miguel Urdangarin, de derde van de vier kinderen van het voormalige echtpaar, zou ook aanwezig zijn geweest. Hij zou voor de gelegenheid helemaal uit Londen zijn gekomen. Pablo Urdangari was er niet. De 21-jarige was echter de eerste die commentaar gaf op de beelden van zijn vader. ‘Dit zijn dingen waar we thuis over moeten praten. Het is een familiekwestie, dit soort dingen gebeuren, en we zullen er onder ons over praten’, zei hij toen. Bovendien verzekerde hij dat ‘wij allen kalm zijn’ en ‘wij allen elkaar even lief zullen hebben’.

LEES OOK:

BETRAPT! IÑAKI URDANGARIN MET ANDERE VROUW

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Gala