×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Celstraf dreigt voor schoonzoon Juan Carlos

  Aanklacht voor zes strafbare feiten

  Celstraf dreigt voor schoonzoon Juan Carlos

  Iñaki Urdangarín, de van corruptie verdachte schoonzoon van de Spaanse koning Juan Carlos, hangt een jarenlange gevangenisstraf boven het hoofd. Jusititie in Spanje zal hem binnenkort aanklagen voor zes strafbare feiten, waarvoor hij in totaal 23 jaar celstraf kan krijgen.


  Dat heeft de Spaanse krant El Mundo zondag gemeld op basis van justitiële bronnen. Volgens El Mundo wordt Urdangarín onder meer aangeklaagd voor fraude, valsheid in geschrifte en ambtsmisdrijf.Urdangarin is getrouwd met prinses Cristina. Hij wordt ervan verdacht dat hij als bestuurder van de stichting Instituto Noós heeft geknoeid met miljoenen euro’s overheidsgeld. Dat geld was voor de stichting bestemd.

  22 december 2013 - 17:49