×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Argentijnse visite voor de Spaanse koning

  Bliksembezoek

  Argentijnse visite voor de Spaanse koning

  De nieuwe Argentijnse president Alberto Fernández bracht dinsdagmiddag in het Zarzuela-paleis een bezoek aan de Spaanse koning Felipe.


  De president maakt een rondreis door Europa en kwam eerder op de dag aan uit Berlijn waar hij gesprekken voerde met bondskanselier Angela Merkel. Fernández, die ook al in Italië was, gaat dinsdagavond nog door naar Parijs, voor een ontmoeting met de Franse president Emmanuel Macron.

  LEES OOK:

  Opvolger Macri

  De Argentijn is de opvolger van Mauricio Macri. Hij probeert onder meer steun te krijgen voor zijn wens de voorwaarden die het IMF stelt aan leningen die Argentinië zijn verstrekt, versoepeld te krijgen. Volgens Fernández kan zijn land onmogelijk aan de eerder afgesproken condities voldoen. Frankrijk en Duitsland zijn belangrijke economische grootmachten die wellicht het IMF gunstig kunnen stemmen.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door 🇪🇸Spanish Royal Family🇪🇸 (@spanish.royals) op

  Bliksembezoek

  Spanje is voor Argentinië een belangrijke handelspartner en investeerder. Fernández begon zijn bliksembezoek aan Madrid dan ook met een gesprek en werklunch bij premier Pedro Sánchez, die hij enkele maanden geleden ook al eens in de Spaanse hoofdstad had bezocht.

  Bron: ANP. Beeld: Casa Real

  5 februari 2020 - 07:46