×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Applaus en gefluit voor Letizia

  Applaus en gefluit voor Letizia

  Koningin Letizia viel gisteren gefluit én applaus ten deel tijdens haar eerste publieke optreden na het uitlekken van beelden van paaszondag waardoor veel Spanjaarden over haar heen vielen. Op de video was te zien hoe Letizia op grove wijze verhinderde dat er een foto werd gemaakt van haar schoonmoeder koningin Sofia met de prinsessen Leonor en Sofia.


  Letizia werd bij aankomst bij een conferentie in Madrid opgewacht door zo'n honderd fotografen en cameramensen, die hoopten een glimp op te vangen van de geplaagde koningin. Het aanwezige publiek reageerde gemengd. Letizia kreeg zowel een bemoedigend applaus als negatieve opmerkingen te horen.

  Een enkeling had de moeite genomen om te blijven tot de koningin na afloop van de conferentie het pand verliet. Een vrouw noemde haar 'lui en onvriendelijk' en anderen floten haar uit.

  De Spaanse koningin is 'getroffen, bezorgd en gekwetst' door het dinsdag plotseling opgedoken videofragment. Dat vertelde Imma Aguilar, oud-collega van voormalig televisiejournalist Letizia.

  6 april 2018 - 09:44