×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Abdullah en Rania bezoeken Spanje

  Diner met Felipe en Letizia in El Pardo

  Abdullah en Rania bezoeken Spanje

  Koning Abdullah van Jordanië en zijn vrouw koningin Rania zijn in Spanje. Daar kwamen de twee donderdag aan voor een kort werkbezoek. Vrijdag begonnen de Jordaanse koning en zijn Spaanse collega, koning Felipe, met een gesprek in het Zarzuela paleis aan de rand van Madrid.


  Na het gesprek vertrokken de twee koningen naar Getafe, een voorstad van Madrid. Ze kregen daarbij gezelschap van onder andere minister van Defensie Pedro Morenés en Fernando Alonso, die werkzaam is bij Airbus. Met elkaar bezochten ze een fabriek van de vliegtuigbouwer waar ze een aantal bijzondere vliegtuigen zagen.

  De Spaanse koningin Letizia en koningin Rania gingen ook samen op pad. De twee bezochten het centrum voor moleculaire biologie Severo Ochoa van de Autonome Universiteit van Madrid. Na de lunch, dat de Jordaanse koning en zijn vrouw zullen aanbieden aan het Spaanse koningshuis, loopt het bezoek op zijn einde.

  Het Spaanse koningspaar bood hun gasten donderdagavond een diner aan in koninklijk paleis El Pardo. Daar waren ook koning Juan Carlos en koningin Sofia, prinses Elena en de Jordaanse prins Faisal Bin Al Hussein bij aanwezig.

  20 november 2015 - 12:06