×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse royals blikken terug op 2014

  Met jaaroverzicht in foto's

  Zweedse royals blikken terug op 2014

  De Zweedse koninklijke familie had afgelopen jaar veel afspraken en reizen in de agenda staan. Op de officiële website van het koningshuis is een jaaroverzicht in foto's te zien van alle gebeurtenissen.


  Zo staat er een foto van het tweedaagse bezoek dat kroonprinses Victoria en haar man Daniel aan Duitsland brachten in het overzicht, net als een foto van de koning en koningin in Sotsji. Natuurlijk staat er ook een plaatje van de pasgeboren prinses Leonore in het jaaroverzicht. De officiële verlovingsfoto van prins Carl Philip en Sofia Hellqvist ontbreekt ook niet. Net als een foto van het bezoek dat het Zweedse koningspaar aan Nederland bracht.

  Naast veel 'oude' foto's staat er ook een nieuw kiekje online. Op de foto is het hele gezin te zien. Op de voorgrond zitten koning Carl Gustaf en zijn vrouw koningin Silvia, daarachter staan hun kinderen met hun twee kleinkinderen. Het plaatje werd afgelopen juli genomen op het koninklijk buitenverblijf Solliden.

  30 december 2014 - 13:26