×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse prinsjes in Nederlandse kinderwagen

  Zweedse prinsjes in Nederlandse kinderwagen

  De Zweedse prinsjes Alexander en Gabriel worden rondgereden in een kinderwagen van Nederlandse makelij. Nu ze twee jonge kinderen hebben, hebben prins Carl Philip en zijn vrouw Sofia een nieuwe kinderwagen aangeschaft van het Nederlandse merk Bugaboo.


  Expressen spotte Carl Philip en Sofia afgelopen weekeinde met de nieuwe kinderwagen. Het stel koos voor een zwarte wagen met grijze accenten. Voorheen vervoerden Carl Philip en Sofia hun kinderen in wagens van het Zweedse merk Emmaljunga.

  Carl Philip en Sofia zijn niet de eerste Zweedse royals die kiezen voor Bugaboo. Ook Carl Philips zus prinses Madeleine en haar man Chris O’Neill schaften een Bugaboo Donkey Duo aan om hun twee kinderen in één wagen te kunnen vervoeren.

  Prinses Sofia beviel op 31 augustus van prins Gabriel. Het kereltje wordt op 1 december gedoopt. Vorig jaar april zette Sofia prins Alexander op de wereld.

  26 september 2017 - 11:07