×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse prinses Christina naar Nobelfeest

  Zweedse prinses Christina naar Nobelfeest

  De Zweedse prinses Christina zal aanwezig zijn bij het diner na de uitreiking van de Nobelprijzen. Dat schrijft de krant Expressen op basis van de tafelschikking. Vorig jaar moest de prinses verstek laten gaan vanwege ziekte.


  Christina werd toen behandeld vanwege kanker. Het gaat nu een stuk beter zodat ze samen met haar partner Tord Magnuson naar het Nobelfeest in Stockholm kan komen.

  Tijdens het diner is Christina de tafeldame van Jacques Dubochet, de winnaar van de Nobelprijs voor Chemie. Overigens is de hele Zweedse koninklijke familie aanwezig bij het diner en het feest daarna.

  10 december 2017 - 07:12