×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse prinses Christina heeft leukemie

  Zweedse prinses Christina heeft leukemie

  Het Zweedse hof heeft donderdag bekendgemaakt dat prinses Christina van Zweden kanker heeft.


  De zus van koning Carl Gustaf is gediagnosticeerd met chronische leukemie en ondergaat dit najaar een behandeling hiervoor. Om zich te concentreren op haar gezondheid heeft de 73-jarige prinses de komende maanden vrijwel alle officiële verplichtingen afgezegd.

  In een verklaring heeft het Zweedse koningshuis laten weten dat de prinses en haar familie hopen op begrip voor de situatie en dat Christina in alle rust haar behandeling kan ondergaan. Christina leed eerder aan borstkanker, maar na een chemotherapie en bestraling in 2010 werd ze genezen verklaard.

  13 oktober 2016 - 14:40