×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse prins Nicolas in zelfde jurk gedoopt als zus

  Doopceremonie zoon Madeleine en Chris in paleiskapel Drottningholm

  Zweedse prins Nicolas in zelfde jurk gedoopt als zus

  De Zweedse prins Nicolas zal tijdens zijn doopceremonie op 11 oktober in de kapel van Paleis Drottningholm dezelfde doopjurk dragen als zijn anderhalf jaar oude zus Leonore en zijn nichtje prinses Estelle tijdens hun doop droegen. Dat maakt het Koninklijk Huis van het Scandinavische land donderdag bekend.


  De doop wordt geleid door de vrouwelijke aartsbisschop Antje Jackelén, die zal worden bijgestaand door opperhofpredikant Lars-Göran Lönnermark en hofpredikant Michael Bjerkhagen. Na de ceremonie zal er een receptie worden gehouden voor genodigden, gevolgd door een lunch. Onder de gasten zijn de koninklijke familie en regeringsvertegenwoordigers.

  Het tweede kindje van prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill werd op 15 juni van dit jaar geboren.

  17 september 2015 - 10:59