×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse prins Carl Philip naar Den Haag

  Beschermheer Volvo Ocean Race naar finish in Nederland

  Zweedse prins Carl Philip naar Den Haag

  Prins Carl Philip van Zweden komt zaterdag 30 juni en zondag 1 juli naar Den Haag voor de finale van de Volvo Ocean Race. Dit kondigt het Zweedse hof aan. De Zweedse prins is beschermheer van de Volvo Ocean Race.


  De elfde en laatste etappe richting Den Haag start donderdagmiddag om 14.00 uur in het Zweedse Gothenburg. Het is de kortste etappe (700 zeemijl) van deze zeilrace om de wereld.

  Koning Willem-Alexander is vrijdag 29 juni bij de festiviteiten in de haven van Scheveningen. Willem-Alexander zeilt dan onder meer mee tijdens een oefenwedstrijd.

  21 juni 2018 - 11:25