×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse prins Carl Philip belt met ziekenhuis in legeruniform

  Het nieuwe veldhospitaal in Göteborg kon rekenen op lovende woorden

  Zweedse prins Carl Philip belt met ziekenhuis in legeruniform

  Op bezoek in een ziekenhuis gaat deze dagen toch wat anders. Er wordt veel gebeld en ook de Europese vorsten gebruiken Skype, FaceTime of een andere videoverbinding om instellingen een hart onder de riem te steken.


  De Zweedse prins Carl Philip telefoneerde met het nieuwe veldhospitaal in de stad Göteborg (Gotenburg). Namens de gehele koninklijke familie bedankte hij alle medewerkers voor hun inspanningen. Te meer omdat het noodziekenhuis in korte tijd is opgebouwd.

  Lees ook:

  Carl Philip is op het Instagram-account van de Zweedse royals te zien in legeruniform. Hij vervulde zijn dienstplicht begin jaren 2000. En nam onder meer deel aan een mijnenmissie. Hij werd onderluitenant en later luitenant binnen de Zweedse Koninklijke Marine. Hij is het middelste kind van koning Carl Gustaf en koningin Silvia. Oudste zus is kroonprinses Victoria. Jongste zus is prinses Madeleine.

  View this post on Instagram

  Via videolänk besökte Prins Carl Philip i dag det nya fältsjukhuset i Göteborg. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Å Kungafamiljens vägnar tackade Prinsen för de insatser som @forsvarsmedicincentrum, @hemvarnet.se, @sahlgrenska och Västra Götalandsregionen genomfört för att på kort tid färdigställa fältsjukhuset. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📌 Kungafamiljen är angelägen om att visa sitt stöd för de insatser som görs i olika delar av samhället för att bekämpa covid-19-pandemin. Genom samtal, digitala möten och besök informerar sig Kungafamiljen om hur pandemin påverkar Sverige. Besök planeras utifrån rådande rekommendationer och med en strävan att inte i onödan ta verksamheternas tid och resurser i anspråk. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸: Victor Ericsson/Kungl. Hovstaterna (bild 1), Björn Larsson Rosvall/TT (bild 2-3)

  A post shared by Kungahuset (@kungahuset) on

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP, kungahuset.se. Beeld: ANP/EPA, Instagram @kungahuset

  31 maart 2020 - 11:13