×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse kroonprinses viert naamdag

  Dochtertje Estelle steelt de show

  Zweedse kroonprinses viert naamdag

  De Zweedse kroonprinses Victoria viert woensdag de dag van de naam Victoria. Het vieren van naamdagen is een traditie in Zweden.


  De kroonprinses werd op de binnenplaats van het Koninklijk Paleis van Stockholm toegespeeld door een muziekkorps. Ze werd daarbij vergezeld door haar man prins Daniel en hun kindje, prinses Estelle, die tot groot genoegen van het toegestroomde publiek vrolijk meeklapte- en deinde met de muziek.

  Victoria nam vervolgens uitgebreid de tijd om bloemen en cadeautjes in ontvangst te nemen van het Zweedse volk, terwijl prins Daniel de kleine Estelle op zijn arm droeg.

  12 maart 2014 - 13:20