×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse koning ongedeerd na aanrijding

  Zweedse koning ongedeerd na aanrijding

  Koning Carl XVI Gustaf is woensdagmorgen vroeg op weg van paleis Drottningholm naar het vliegveld Bromma betrokken geraakt bij een aanrijding. Dat heeft het Zweedse hof bekendgemaakt.


  De botsing gebeurde op de Nockebybrug net buiten Drottningholm, de koninklijke residentie aan de rand van Stockholm. Een door een vrouw bestuurde Lexus kwam op de weghelft van de auto's van de koning en zijn beveiligers. Die probeerden de auto te ontwijken, maar dat lukte maar gedeeltelijk, zo meldt de krant Expressen.

  Er was sprake van een flinke knal en de airbags in de koninklijke Mercedes werden in werking gesteld. De koning, zijn chauffeur en adjudant bleven ongedeerd en de geschrokken koning vervolgde zijn rit naar het vliegveld in een andere auto. De beschadigde Mercedes is weggesleept.

   

  17 september 2014 - 16:48