×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse koning leeft mee met slachtoffers orkanen

  Zweedse koning leeft mee met slachtoffers orkanen

  Ook Koning Carl Gustaf van Zweden leeft mee met de slachtoffers van het natuurgeweld. De koning heeft een telegram gestuurd naar de Amerikaanse president Donald Trump om zijn condoleances te betuigen aan de slachtoffers van de orkanen Harvey en Irma in het zuiden van de Verenigde Staten.


  Carl Gustaf stuurde maandag ook al een soortgelijk bericht naar Trumps collega in Mexico, Enrique Peña Nieto, vanwege de aardbeving die Mexico vorige week trof. Daarbij kwamen tientallen mensen om het leven.

  12 september 2017 - 12:32