×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse koning bezoekt militaire basis

  Tijdens staatsbezoek aan Letland

  Zweedse koning bezoekt militaire basis

  De Zweedse koning Carl XVI Gustaf heeft op de tweede dag van zijn staatsbezoek aan Letland een bezoek gebracht aan een militaire basis in Kadaga. Hij was daar samen met de Letse minister van Defensie Raimonds Vejonis.


  Koning Carl XVI Gustaf en zijn vrouw koningin Silvia kwamen woensdag aan in Riga. Op hun tweede dag gaat het stel voor een groot deel allebei hun eigen weg. Het Zweedse koningshuis maakte eerder al bekend wat er allemaal op het programma staat voor de royals. Zo had Gustaf onder meer een ontmoeting met de Letse premier Laimdota Straujuma en bezoekt hij enkele bedrijven. Zijn vrouw gaat langs bij de Stradiņš-universiteit in Riga en bij een tentoonstelling van beeldende kunst.
  Het staatsbezoek wordt afgesloten met een diner in de Riga Bourse, het voormalige beursgebouw waar tegenwoordig het Nationaal Museum in gehuisvest is.
  Op deze eerste dag stonden al verschillende ontmoetingen en bezoeken op het programma. Het koningspaar heeft vrijdag al weer een andere verplichting op de agenda staan. Ze worden namelijk verwacht bij een musical in Visby.
   

  27 maart 2014 - 15:13