×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweeds prinsje naar huis

  Zweeds prinsje naar huis

  Prins Carl Philip van Zweden en zijn vrouw prinses Sofia hebben het ziekenhuis verlaten en hun dinsdag geboren zoontje mee naar huis genomen.


  Carl Philip en Sofia zijn samen met hun zoontje nu weer thuis op paleis Drottningholm. Op Facebook plaatste het Zweedse hof een foto van het drietal. Het gaat goed met ze, staat daarbij te lezen.

  De naam van het prinsje wordt donderdag bekendgemaakt.

   

  20 april 2016 - 22:15