×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria vertrekt naar Vietnam

  50 jaar diplomatieke betrekkingen

  Victoria vertrekt naar Vietnam

  Kroonprinses Victoria van Zweden en haar man prins Daniel vertrekken maandag naar Vietnam. Tot 8 mei brengen ze een bezoek aan het Aziatische land. Zij zullen onder andere aan het Business Summit Zweden-Vietnam deelnemen.

  De reis begint in Hanoi en eindigt in Ho Chi Minhstad. Het bezoek staat in het teken van vijftig jaar diplomatieke betrekkingen tussen Zweden en Vietnam. Zij zullen aandacht besteden aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de VN uit de Agenda 2030. Ook het bedrijfsleven komt aan bod, tijdens de speciale Zweeds-Vietnamese zakentop.

  6 mei 2019 - 07:50