×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweeds koningspaar wandelt in de Alpen

  Zweeds koningspaar wandelt in de Alpen

  Het gaat zichtbaar beter met de Zweedse koningin Silva. De vorstin, die vlak voor kerst in het ziekenhuis werd opgenomen, komt momenteel tot rust in de Zwitserse Alpen. Het Zweedse hof deelde woensdagmiddag een foto van Silvia en haar man koning Carl Gustaf.


  "Het koninklijk paar is momenteel in de Zwitserse Alpen. De foto is genomen tijdens een wandeling", luidt het bijschrift. Op het plaatje is het koningspaar dicht ingepakt tegen de kou. Silvia heeft een witte muts op en Carl Gustaf draagt een roze sjaaltje.

  Silvia werd op 23 december, haar 73e verjaardag, opgenomen in het ziekenhuis omdat ze duizelig was en last had van een verkoudheid. Na twee dagen mocht de koningin weer gaan. Daardoor vielen de kerstfestiviteiten van de Zweedse koninklijke familie wel enigszins in het water.

  5 januari 2017 - 07:26