×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweeds koningspaar wandelt in de Alpen

  Zweeds koningspaar wandelt in de Alpen

  Het gaat zichtbaar beter met de Zweedse koningin Silva. De vorstin, die vlak voor kerst in het ziekenhuis werd opgenomen, komt momenteel tot rust in de Zwitserse Alpen. Het Zweedse hof deelde woensdagmiddag een foto van Silvia en haar man koning Carl Gustaf.


  "Het koninklijk paar is momenteel in de Zwitserse Alpen. De foto is genomen tijdens een wandeling", luidt het bijschrift. Op het plaatje is het koningspaar dicht ingepakt tegen de kou. Silvia heeft een witte muts op en Carl Gustaf draagt een roze sjaaltje.

  Silvia werd op 23 december, haar 73e verjaardag, opgenomen in het ziekenhuis omdat ze duizelig was en last had van een verkoudheid. Na twee dagen mocht de koningin weer gaan. Daardoor vielen de kerstfestiviteiten van de Zweedse koninklijke familie wel enigszins in het water.

  5 januari 2017 - 07:26