×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweeds koningspaar neemt stelling tegen haat

  Zweeds koningspaar neemt stelling tegen haat

  Het Zweedse koningspaar neemt zondag deel aan de actie Weiger Haat die door de Christelijke Raad van Zweden in nauwe samenwerking met de Interreligieuze raad in Stockholm, Göteborg, Malmö en Umeå wordt georganiseerd.


  Koning Carl Gustaf en koningin Silvia wonen de bijeenkomst in de Grote Kerk van Stockholm bij. Tijdens de bijeenkomsten in kerken, moskeeën, synagoges en andere gebedshuizen spreken religieuze leiders zich uit tegen gewelds- en haatmisdrijven.

  In de Grote Kerk komen ook vertegenwoordigers van andere religies aan het woord om de gemeenschappelijke strijd tegen haat en voor vrede te benadrukken.

  1 februari 2015 - 09:27