×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweden bereiden komst William en Kate voor

  Zweden bereiden komst William en Kate voor

  Het Zweedse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft kroonprinses Victoria en prins Daniel vrijdag op de hoogte gebracht over de laatste stand van zaken van onderwerpen die spelen in Groot-Brittannië. Ze werden daarmee klaargestoomd voor het bezoek van de Britse prins William en zijn vrouw Kate, zo meldt het paleis.


  De hertog en hertogin van Cambridge zijn dinsdag en woensdag in Zweden. Op de eerste dag worden ze verwelkomd met een lunch op het Koninklijk Paleis in Stockholm. Daarbij zijn behalve Victoria en Daniel ook koning Carl Gustaf en koningin Silva aanwezig. Op woensdag komen William en Kate ook langs op slot Haga, waar Victoria met haar man en kinderen woont.

  Donderdag reizen William en Kate door naar Noorwegen waar ze 's middags lunchen met de Noorse koninklijke familie.

  26 januari 2018 - 14:27