×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zoontje voor kroonprinses Victoria

  Prins Daniel maakt geboorte bekend

  Zoontje voor kroonprinses Victoria

  Prins Daniel van Zweden heeft de geboorte van zijn tweede kindje bekend gemaakt. Vol trots vertelde de echtgenoot van kroonprinses Victoria dat ze een zoontje hebben.


  Kroonprinses Victoria van Zweden is woensdagavond bevallen van haar tweede kind.
  Het gaat om een jongetje, zijn naam is nog niet bekendgemaakt.
  Het prinsje kwam woensdagavond om 20:28 uur ter wereld in het Karolinska ziekenhuis in Solna en weegt 3655 gram. Moeder en zoon maken het goed, meldt het Zweedse hof.
  Het jongetje is na zijn moeder en zijn oudere zusje Estelle de derde in de lijn van troonopvolging. Victoria en haar man Daniel hebben samen al een dochter, de 4-jarige Estelle.

   

  2 maart 2016 - 23:06