×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zieke Silvia van Zweden zegt afspraken af

  Echtgenote van koning Carl Gustaf heeft last van maag

  Zieke Silvia van Zweden zegt afspraken af

  De Zweedse koningin Silvia ontbreekt woensdag noodgedwongen bij een aantal programmaonderdelen van het staatsbezoek aan Frankrijk. Volgens het Zweedse hof heeft ze last van haar maag.


  Dinsdagavond was het Zweedse koningspaar nog te gast op het Elyséepaleis in Parijs. Daar bood president François Hollande hen een staatsbanket aan. Of Silvia's maagproblemen te maken hebben met de daar geserveerde gerechten is niet bekend.

  Koning Carl Gustaf werkt zijn verplichtingen in Frankrijk woensdag gewoon af. Vanavond houdt het Zweedse koningshuis een contradiner in het Théâtre National de Chaillot. Het is nog niet bekend of koningin Silvia hierbij aanwezig kan zijn.

  3 december 2014 - 10:19