×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zieke prins Daniel niet bij Zweeds sportgala

  Zieke prins Daniel niet bij Zweeds sportgala

  Prins Daniel moet noodgedwongen het jaarlijkse sportgala aan zich voorbij laten gaan. De Zweedse royal is ziek, laat het hof weten. Daniel zou op het gala een speciale prijs uitreiken.


  Vorig jaar was de man van kroonprinses Victoria voor het eerst bij het gala. Hij verving toen prins Carl Philip. Hij is vanaf 2010 vaste gast, maar hij kon er vorig jaar niet bij zijn vanwege een reis naar Zuid-Afrika. Prins Daniel verving hem en daar was de organisatie zeer blij mee. Dit jaar zou de prins een speciale prijs uitreiken die beschikbaar is gesteld door Generation Pep, een organisatie waarbij kroonprinses Victoria nauw betrokken is.

  Overigens is ook Victoria ziek. Ze zou samen met haar vader koning Carl Gustaf naar Sälen gaan om een conferentie van het Zweedse leger bij te wonen. De kroonprins is net als haar man snipverkouden, aldus het Zweedse hof.

  16 januari 2018 - 07:25