×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vierjarige Estelle maakt zich zorgen over Baltische Zee

  Vierjarige Estelle maakt zich zorgen over Baltische Zee

  Prinses Estelle is pas vier jaar, maar maakt zich nu al zorgen over de toekomst van Zweden en de wereld. Haar moeder kroonprinses Victoria vertelde in een tv-special van SVT 1 dat er op Haga Slott veel gesproken wordt over de staat van de Baltische Zee.


  Ook Victoria maakt zich zorgen over de zee die tussen Zweden, Finland, Polen, Duitsland, Denemarken en de Baltische staten ligt. “Toen ik klein was, visten we vaak als we op Öland waren”, zei de kroonprinses over het vakantie-eiland waar de Zweedse koninklijke familie traditiegetrouw de zomers doorbrengt.

  “Als je er nu gaat vissen, haal je hele andere vissoorten boven. Als je überhaupt al iets vangt”, vervolgde Victoria. “We praten daar ook veel over met Estelle. Dan vertellen we haar dat er nu niet op een duurzame manier wordt gevist. En we praten over de dode zone in de Baltische Zee en de zuurstofloze bodem.”

  29 december 2016 - 13:12