×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Zweedse royals ontvangen president Bachelet van Chili

  Video: Zweedse royals ontvangen president Bachelet van Chili

  De Zweedse koning Carl Gustaf en koningin Silvia hebben in Stockholm de Chileense president Michelle Bachelet ontvangen. Deze begon dinsdag aan een driedaags bezoek aan het Scandinavische land.


  Bachelet werd met het gebruikelijke ceremonieel bij het Koninklijk Paleis verwelkomd. Zo inspecteerde ze met de koning de erewacht en reden zij samen in een rijtuig. Ook was er een bijzonder element: de Zweedse vlaggen bij het paleis waren vervangen door de vlaggen van de landen die deelnemen aan het Eurovisiesongfestival. Dinsdagavond is de eerste halve finale van het liedjesfestival, waarin ook de Nederlandse deelnemer Douwe Bob optreedt.

  Het is voor het eerst dat een Chileens staatshoofd op staatsbezoek komt in Zweden, waar 50.000 mensen van Chileense afkomst wonen. Die zijn gekomen in de jaren van de Chileense dictatuur, in de jaren zeventig, toen president Bachelet met haar familie ook in ballingschap in het buitenland woonde.

  10 mei 2016 - 16:52