×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Victoria viert naamdag met Estelle

  Zweedse kroonprinses krijgt muzikaal eerbetoon

  Video: Victoria viert naamdag met Estelle

  De Zweedse kroonprinses Victoria heeft donderdagmorgen op het zonovergoten voorplein van het Koninklijk Paleis in Stockholm een eerbetoon gekregen van de Koninklijke Lijfgarde. Dit gebeurde ter gelegenheid van Victoria's naamdag.


  Bij de plechtigheid waarbij militairen namens de Lijfgarde onder meer bloemen aanbieden aan de kroonprinses, was ook Victoria's jonge dochtertje Estelle aanwezig. Die nam het huldeblijk met haar moeder in ontvangst en klapte enthousiast na het driewerf hoera van de op het plein aangetreden manschappen.

  Prins Daniel ontbrak dit jaar bij de traditionele plechtigheid waarbij het publiek ook de kans heeft de kroonprinses bloemen aan te bieden. Victoria maakte ook hier en daar een praatje met de belangstellenden voor het paleis.

  12 maart 2015 - 13:56