×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • VIDEO: Prinses Estelle en prins Daniel maken koprol

  VIDEO: Prinses Estelle en prins Daniel maken koprol

  De vijfjarige prinses Estelle duikt op in een video van haar vader, prins Daniel. Ze weet haar sportieve vader over te halen om samen een koprol te maken in het gras.


  De man van kroonprinses Victoria nam de Zweedstalige video op om aandacht te vragen voor Generation Pep of Gen Pep, een non-profit organisatie die zich op initiatief van Victoria en Daniel inzet voor een betere gezondheid van Zweedse jongeren.

  Na dertig seconden komt Estelle in beeld en toont ze haar vader haar gymnastische oefeningen. Prins Daniel, voorheen personal trainer, laat zich niet kennen. Hij volgt het voorbeeld van zijn dochter op het uitgestippelde circuit en maakt eveneens een koprol.

   

  3 oktober 2017 - 18:32