×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Fotosessie met Deense royals

  Koninklijke familie poseert in tuin Gråsten Slot

  Video: Fotosessie met Deense royals

  De Deense koninklijke familie heeft zaterdag de jaarlijkse fotosessie gehouden. De familie ontving de pers op Gråsten Slot op Zuid-Jutland. De plaatjes werden geschoten in de tuin van het paleis. Op de website van de Deense krant Billed Bladet zijn wat kiekjes te bewonderen.


  Het is ieder jaar weer een verrassing welke familieleden bij de fotosessie aanwezig zijn. Dit jaar waren prins Joachim en zijn vrouw prinses Marie er niet bij met hun gezin. Koningin Margrethe en haar man prins-gemaal Henrik waren er natuurlijk wel. Kroonprins Frederik, zijn vrouw Mary en hun kinderen waren er ook. Net als prinses Alexandra van Berleburg met haar man en hun twee kinderen. Alexandra is de oudste dochter van Margrethe's zus prinses Benedikte.

  Billed Bladet schrijft dat de familie, ondanks het sombere weer, had gekozen voor lichte zomerse kleding. De leden van de koninklijke familie zaten op een lange halfronde bank terwijl ze werden gefotografeerd.

  26 juli 2015 - 09:30