×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria van Zweden dol op H&M

  Kroonprinses gespot met winkelbaas Persson

  Victoria van Zweden dol op H&M

  De Zweedse kroonprinses Victoria geniet momenteel met haar gezin en familieleden van een vakantie aan de Franse Côte d'Azur. Daar werd Victoria gespot met H&M-baas Karl-Johan Persson, aldus Billed Bladet. De Deense krant schrijft dat de kroonprinses regelmatig wordt gezien in kleding van de Zweedse modeketen, daarom hebben ze haar mooiste outfits van het merk op een rijtje gezet.


  De dochter van koning Carl Gustaf draagt de kleding van H&M zowel in haar vrije tijd als bij officiële bezoeken. Zo droeg ze onlangs ook tijdens het huwelijk van haar broer, prins Carl Philip, en Sofia Hellqvist een jurk van de Zweedse keten (zie foto). Dat was er volgens de krant een van de Conscious Exclusive collectie van H&M.

  Victoria en Daniel ontmoetten Persson samen met zijn vrouw. Het gezelschap werd, met nog een aantal leden van de koninklijke familie, gezien op een boot. Persson vertelde onlangs in een interview dat het modehuis blij is met Victoria. "Ze draagt onze kleding op een fantastische manier", zei hij.

  7 augustus 2015 - 12:41