×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria reikt duurzame modeprijzen uit

  Victoria reikt duurzame modeprijzen uit

  De Zweedse kroonprinses Victoria heeft woensdagavond in het stadhuis van Stockholm de Global Change Awards uitgereikt. De hoogzwangere troonopvolgster mocht 300.000 euro overhandigen aan een Fins team met de innovatie Textielafval vernieuwen - van afgedankt katoen naar nieuw textiel.


  Het was de eerste keer dat de Global Change Awards werden uitgereikt. De jaarlijkse innovatiewedstrijd op het gebied van recyclebare mode is in het leven geroepen door de non-profit organisatie H&M Conscious Foundation om de verandering naar een duurzame mode-industrie te versnellen. Vijf teams kregen een geldbedrag. Ook Nederland viel in de prijzen. Het project Textielvezels onder water kweken – algen gebruiken om textiel te produceren van Tjeerd Veenhoven kreeg 150.000 euro toegekend.
  Victoria is krap een maand voor haar tweede kind geboren moet worden nog volop actief. De kroonprinses staat tot 11 februari in de koninklijke agenda, maar een woordvoerder van het paleis sluit niet uit dat ze ook daarna nog actief is. Ook voor de geboorte van eersteling prinses Estelle bleef Victoria tot het laatste moment aan het werk.
   

  11 februari 2016 - 10:44