Switzerland Ioc Session Candidates Winter Olympics 2026

Victoria regelt vrijgezellenfeestje voor beste vriendin

Victoria en Andrea zijn al sinds hun jeugd dikke vriendinnen. En nu de interieurarchitecte op het punt staat te gaan trouwen, vond Victoria het tijd voor een onvervalst vrijgezellenfeestje.

Voor de twee vriendinnen doet Victoria’s titel er waarschijnlijk weinig toe. Maar voor de buitenwereld klinkt het toch best bijzonder, een kroonprinses die je vrijgezellenfeestje organiseert. Andrea Brodin is 42 jaar, werkt als interieur-styliste en gaat trouwen met Cedric Notz, met wie ze al 7 jaar samen is.

Victoria greep de gelegenheid aan en bouwde een mooi feestje voor haar bestie. Andrea gaf interieuradvies in een tv-programma van TV4. En toen de opnamen klaar waren, vond ze een briefje in haar tas. Daar stond een instructie op: ze moest wat kleding bij elkaar gaan pakken en in de luxe auto stappen die voor haar klaarstond.

Vervolgens werd de aanstaande bruid – samen met de rest van het vrijgezellengezelschap – van top tot teen verwend in een super-de-luxe hotel. En daarna stapte de groep aan boord van een boot, voor een tocht langs de vele eilandjes van Stockholm. Het verwendagje werd afgesloten met een heerlijk diner.

De volgende dag was de pret nog niet voorbij. Toen werd een heerlijke brunch georganiseerd, waarbij ook partners en kinderen mochten aanschuiven. Wat een goede party planner is die Victoria!

Andrea Brodin met haar partner Cedric Notz

Andrea Brodin

Lees ook:

Carl Philip sluit serie vakantiefoto’s af met kiekje in eigen tuin

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Svenks Dam

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen