×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria geniet van feestje op naamsdag

  Victoria geniet van feestje op naamsdag

  De Zweedse kroonprinses Victoria heeft genoten van de viering van haar naamsdag. Ze was met haar hele gezin bij de festiviteiten op het Koninklijke slot in de hoofdstad Zweden. Ook prinses Estelle had het naar haar zin. Dat vertelde de vijfjarige Royal aan de krant Expressen.


  Samen met haar man prins Daniel en de kinderen Estelle en Oscar nam Victoria op ongedwongen wijze de felicitaties van het toegestroomde publiek in ontvangst. Ze maakte hier en daar een praatje en genoot zichtbaar. Het weer was zeker geen spelbreker. Er was volop zon en de temperatuur was aangenaam.

  “Ik ben echt blij”, liet Victoria zich ontvallen. “Iedereen die gekomen is wil ik vanuit het diepst van mijn hart bedanken.” Ook Daniel genoot. Hij vertelde het leuk te vinden dat de kinderen nu ook deel konden nemen aan het feest.

  Estelle genoot zichtbaar van de muziek die werd gespeeld. Ook hielp ze haar moeder met het aanpakken en wegleggen van alle cadeautjes die de honderden mensen mee hadden genomen voor de kroonprinses.

  12 maart 2017 - 18:03