Victoria en haar gezin wensen iedereen een mooie Advent toe

De Zweedse kroonprinses en haar man en kinderen markeren de start van de Adventsperiode met een lief en hartelijk filmpje. Ook Oscar en Estelle hebben een rol gekregen. Kijk je gezellig mee?

Advent is de periode waarin christenen zich voorbereiden op Kerst. Dit jaar vallen de Adventszondagen tussen 29 november en 24 december. In Zweden draagt het koningshuis haar geloof op een bescheiden, doch nooit afwezige manier uit. Kinderen worden er gedoopt en bij de christelijke feestdagen wordt altijd even stilgestaan.

Victoria, 43 jaar en kroonprinses van het Scandinavische land, maakte met haar man Daniel en hun kinderen Estelle (8) en Oscar (4) een mooie video, om de eerste Adventszondag te vieren. We zien onder meer dat Oscar de lucifer uitblaast waarmee Daniel de 1ste van in totaal 4 kaarsen aansteekt. En Estelle spreekt een wens uit voor alle kijkers: ‘Wij wensen jullie een vrolijke eerste Adventszondag!’ De familie zit knus in de zithoek bij een prachtig haardvuur. En Oscar lijkt een gingerbread-man-pyjama aan te hebben!

https://www.instagram.com/p/CIK7XFzAPHN/

Werkt de link niet helemaal goed? Je kunt de video ook op het Instagram-account van de Zweedse royals bekijken. Genieten geblazen!

Screenshot Instagram Kungahuset Advent Video November 2020 Victoria Daniel

LEES OOK:

Wij zijn in love met Sofia’s winterjas

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @kungahuset