×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria en Daniel onderbreken vakantie

  Victoria en Daniel onderbreken vakantie

  De Zweedse kroonprinses Victoria heeft woensdag de zomervakantie even onderbroken om in de koninklijke zomerresidentie Solliden op het eiland Öland een ontmoeting te hebben met deelnemers aan het vakantie-uitje van FUB De Parel. Die organisatie zorgt ervoor dat kinderen, jongeren en volwassenen met een ontwikkelingsstoornis een goed leven kunnen hebben.


  Kroonprinses Victoria die 2 weken geleden haar 37e verjaardag vierde in Solliden, werd bij de ontvangst van de 47 deelnemers aan de FUB-tocht, vergezeld door echtgenoot prins Daniel en dochtertje prinses Estelle. In de tuin van het zomerverblijf voerde het kroonprinselijk paar gesprekken met de enthousiaste vakantiegangers, en daar werd ook een groepsfoto gemaakt.
  FUB heeft meer dan 27.000 leden, verspreid over zo’n 150 plaatselijke afdelingen in heel Zweden.
   

  31 juli 2014 - 16:28