×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Victoria en Daniel dineren bij Jamie Oliver

  Victoria en Daniel dineren bij Jamie Oliver

  De Zweedse kroonprinses Victoria en haar man zijn woensdag in Londen een vorkje gaan prikken bij Jamie Oliver. De Britse chef laat via Instagram weten maar wat trots te zijn op zijn koninklijke gasten.


  'Wat een genot om Victoria en Daniel vandaag te mogen ontvangen', schreef Jamie bij een kiekje van hem, zijn chef-kok en de kroonprinses en haar man. Victoria en Daniel namen ook hun jongste spruit prins Oscar mee, blijkt uit het bericht van Jamie. De tv-kok noemt het in maart geboren kereltje ‘prachtig’.

  De chef-kok van Jamies restaurant in Londen, Robbin, is Zweeds. 'Dus het was echt bijzonder', aldus Jamie. 'We hebben een paar zeer interessante gesprekken gevoerd en gesproken over hoe we de gezondheid van kinderen kunnen helpen verbeteren.'

  1 september 2016 - 19:03