Via Instagram prijst prinses Märtha Louise de ‘oude ziel’ van haar jarige dochter

Maud, de oudste dochter van de Noorse prinses Märtha Louise, is woensdag zeventien jaar geworden. Via Instagram deelde Märtha hoe trots ze is op Mauds wijsheid en noemt ze haar een ‘oude ziel’.

De prinses schreef: “Je bent zeer filosofisch en ik vind het prachtig hoe jij de wereld om je heen bekijkt en zorgt voor iedereen om je heen”. Ook is ze trots op hoe haar dochter vorig jaar sprak tijdens de begrafenis van haar vader Ari Behn, die op Eerste Kerstdag zelfmoord pleegde. “Zelfs op jouw donkerste moment liet je zien hoe je denkt over anderen door jouw wijsheid te delen in de speech op je vaders begrafenis.”

De huidige vriend van Märtha Louise, sjamaan Durek Verrett, feliciteerde Maud ook. “Iedereen die jou kent, wordt daar een beter mens van. Je leert je moeder en mij zo veel over geduld en acceptatie. Dankjewel liefje.” Maud is het oudste kind van de Noorse prinses en ze heeft nog twee jongere zusjes van vijftien en elf jaar.

https://www.instagram.com/p/B_k4dv1gNBM/

Lees ook:

Jacinda Adern, de premier van Nieuw-Zeeland, heeft met koningin Elizabeth gesproken over het einde van de lockdown in Nieuw-Zeeland. Gisteren werden de strenge maatregelen in de voormalig Britse kolonie enigszins versoepeld.

 

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Foto: Instagram.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen