×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tweede feestdag in Oslo voor Harald en Sonja

  Tweede feestdag in Oslo voor Harald en Sonja

  Na een gala in het Koninklijk Paleis in Oslo volgt woensdag nog een tweede feestdag om de tachtigste verjaardag van de Noorse koning Harald en koningin Sonja te vieren.


  Woensdag stappen de koninklijke gasten voor de lunch aan boord van het koningsschip Norge dat een korte cruise maakt in de Oslofjord. Woensdagavond volgt een banket in het Operahuis in Oslo, dat wordt aangeboden door de Noorse regering.

  Bijna alle Europese koningshuizen zijn deze week van de partij in Oslo, met de staatshoofden van België, Denemarken, Finland, IJsland, Luxemburg, Monaco, Nederland en Zweden. Namens de Nederlandse koninklijke familie zijn koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix, prins Constantijn en prinses Mabel naar Noorwegen afgereisd.

  Koning Harald vierde in februari zijn tachtigste verjaardag al in familiekring, koningin Sonja hoopt in juli dit kroonjaar te bereiken.

  10 mei 2017 - 11:24