×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tack’ van kroonprinses Victoria

  Tack’ van kroonprinses Victoria

  De Zweedse kroonprinses Victoria heeft donderdag via sociale media en de website van het koninklijk huis bedankt voor alle felicitaties ter gelegenheid van haar veertigste verjaardag op 14 juli.


  "Ik wil u bedanken voor alle felicitaties op mijn verjaardag. Dank u voor de warmte die u toonde, zowel in Stockholm als op Öland en voor de vele vriendelijke wensen. Het was leuk om mijn verjaardag met iedereen te kunnen vieren”, aldus de kroonprinses.

  Victoria bedankt ook voor de gulle bijdragen aan de naar haar vernoemde stichting die helpt met het bevorderen van een goede gezondheid en het tegengaan van uitsluiting bij kinderen en jongeren. "Uw bijdragen maken veel uit”, schreef Victoria.

  27 juli 2017 - 14:53