Swedish Royals Inaugurate "avicii Experience" Interactive Museum In Sweden

Sofia blijft zich gedeisd houden

De prinses liet zich zien bij de Avicii-tentoonstelling – en dat was het voorlopig dan ook.

In het Zweedse koningshuis is Sofia toch al een buitenbeentje. Sinds de geboorte van haar derde kind kregen de Zweden haar al amper te zien. Dat zal in de nabije toekomst niet veranderen, zoals een blik op het koninklijke programma onthult.

Tot verdriet van de Zweden uiteraard, al was het alleen maar om de wisselende kapsels die ze bij haar schaarse openbare optredens showde.

De koninklijke kalender leert dat prinses Sofia zich zal blijven houden aan een maandelijks ritme voor openbare optredens. Zij zal pas weer te zien zijn op 25 maart, wanneer zij de diploma-uitreiking van Sophiahemmet Högskola bijwoont. Dit is een must voor de 37-jarige, want zij is de beschermvrouwe van de verpleegstersschool.

Pas weer een maand later zal ze weer te zien zijn op het Dyslexie Forum. Een onderwerp dat haar na aan het hart ligt: haar man Carl Philip lijdt aan de aandoening.

Bron: Gala

Dat Sofia zich uit de openbaarheid heeft teruggetrokken, betekent echter geenszins dat zij niet meer werkt – integendeel. ‘Wat we in de kalender zetten is niet alles wat Prinses Sofia doet. Ze werkt voortdurend aan haar stichting en andere projecten, terwijl ze tegelijkertijd voor haar jonge kinderen zorgt’, verklaarde Chief Information Officer Margareta Thorgren onlangs.

Bovendien worden de structuren van het hof momenteel gewijzigd. In de toekomst zullen het vooral de Koning en de Kroonprinses zijn die, samen met hun respectieve partners, de officiële taken namens de Koninklijke Familie zullen waarnemen.

LEES OOK:

KIJK NOU! SOFIA HEEFT PONY

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Gala