×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sneeuwstorm laat Noren wachten op koning Harald

  Sneeuwstorm laat Noren wachten op koning Harald

  Een bezoek van de Noorse koning Harald aan het zuiden van Noorwegen is maandag anders verlopen dan gepland. Een onverwacht hevige sneeuwstorm gooide roet in het eten waardoor het hele programma moest worden ingekort, zo melden Noorse media.


  De koning moest bijna twee uur wachten voordat hij eindelijk op het vliegtuig kon stappen. Er moest uiteindelijk een militair toestel aan te pas komen om Harald naar het zuiden te vliegen. Normaal gesproken reist de koninklijke familie met normale lijnvluchten.

  In Songdalen, de bestemming van Harald, trof de koning het wel. De zon scheen er uitbundig.

  25 april 2017 - 10:08