×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Silvia en Victoria bij congres over dementie

  Silvia en Victoria bij congres over dementie

  De Zweedse koningin Silvia en haar dochter kroonprinses Victoria zijn maandag aanwezig bij een internationaal congres waarbij wordt gepraat over dementie: Dementia Forum X.


  Tijdens de bijeenkomst praten mensen uit het zakenleven, onderzoekers en politici met elkaar over de ziekte. Het congres is een samenwerking tussen het Karolinska instituut, het Zweedse centrum voor dementie en de onderzoeksraad Forte en wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd.

  Dementia Forum X werd in de ochtend geopend door minister Åsa Regnér, in de middag zal de koningin spreken. Op de website van het forum valt te lezen dat de koningin het zal hebben over de ontwikkelingen op het gebied van behandeling van de ziekte in de laatste dertig jaar.

  De dag wordt afgesloten in het theater bij paleis Drottningholm. Daar zijn de gasten uitgenodigd voor een benefietavond.

  Under dagen deltar Drottningen och Kronprinsessan i en global konferens om demens. I kväll examineras de första Silvialäkarna, läkare med en magisterutbildning i demensvård.

  Posted by Kungahuset on maandag 18 mei 2015

   

  18 mei 2015 - 12:58