×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Silvia en Madeleine samen in New York

  Silvia en Madeleine samen in New York

  De Zweedse koningin Silvia is met jongste dochter prinses Madeleine in New York. De koningin voerde daar maandag in het gebouw van de Verenigde Naties het woord tijdens een door de World Childhood Foundation georganiseerde bijeenkomst.


  Deze seminar ging over het bereiken van de door de VN-lidstaten in 2015 afgesproken zeventien duurzame ontwikkelingsdoelen voor kinderen, 'Achieving the Sustainable Development Goals for Children: Collective Actions and Innovative Solutions'. Volgens koningin Silvia zijn kinderen niet alleen degenen die profijt hebben van het realiseren van de doelen, maar staan zij ook aan de basis ervan.

  Later maandag zijn Silvia en Madeleine aanwezig bij een galadiner ten behoeve van de in 1999 mede door de koningin opgerichte World Childhood Foundation. Dinsdag is er een vergadering van de internationale bestuursraad van de organisatie die opkomt voor kinderrechten.

  3 oktober 2017 - 10:04