×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Schoolvrij vandaag voor prinses Estelle van Zweden

  Haar school sluit de deuren vanwege het Corona-virus

  Schoolvrij vandaag voor prinses Estelle van Zweden

  Campus Manilla, de school waar Estelle les krijgt, houdt donderdag zijn deuren gesloten.


  De 8-jarige dochter van kroonprinses Victoria en prins Daniel heeft vandaag vrij van school. Dit alles heeft te maken met het heersende Corona-virus.

  In een bericht dat alle ouders van leerlingen van de school in Stockholm ontvingen, meldde de directeur dat een leerling besmet is geraakt met het virus. Er werd een korte verklaring uitgegeven waarin wordt samengevat dat met de tijdelijke sluiting de veiligheid van leerlingen, ouders en personeel gewaarborgd tracht te worden.

  LEES OOK:

  Een woordvoerder van de school liet aan de Zweedse krant Expressen desgevraagd weten dat het niet prinses Estelle is die de besmetting heeft opgelopen. Het is goed denkbaar dat Estelles school nog enkele dagen gesloten blijft, hierover volgt in de loop van de dag meer info voor de ouders. Overigens zitten enkele andere leerlingen al eventjes thuis, niet met een bevestigde besmetting, maar wel omdat zij in quarantaine verblijven omdat ze in ‘besmette gebieden’ wonen.

  Bron: ANP, Expressen. Beeld: ANP/EPA

  5 maart 2020 - 09:41