×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Regen geen spelbreker bezoek Carl Philip

  Paraplu's houden prins en prinses droog

  Regen geen spelbreker bezoek Carl Philip

  Regen kon ook donderdagmorgen het humeur niet bederven van prins Carl Philip en prinses Sofia op de tweede dag van hun kennismakingsbezoek aan Värmland. Gewapend met paraplu's verscheen het kersverse prinselijk paar voor een boottochtje door de provinciehoofdstad Karlstad.


  Carl Philip en Sofia, die de titel van hertog en hertogin van Värmland hebben, waren woensdag per trein vanuit Stockholm in Karlstad aangekomen. Daarna gingen ze per auto verder voor de opening van een natuurreservaat, waar ze ondanks de ook toen gestaag vallende regen ook een wandeling door het park maakten. Sofia had zich daarop goed voorbereid door stevige laarzen aan te trekken.

  Woensdagavond waren die ingeruild voor stevige pumps voor een ontvangst en diner bij de gouverneur van Värmland. Die had naast het prinselijk paar zestig gasten uitgenodigd in zijn residentie waar Carl Philip en Sofia ook de nacht doorbrachten.

   

  27 augustus 2015 - 11:23