×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Mary annuleert reis naar Parijs vanwege coronavirus

  Niet haar keuze

  Prinses Mary annuleert reis naar Parijs vanwege coronavirus

  Kroonprinses Mary van Denemarken gaat deze week niet naar Parijs voor het OESO Global Forum on Environment. Aanleiding is de uitbraak van het nieuwe coronavirus.


  Gedeelte geschrapt

  Het forum wordt vanwege het virus nu op kleinere schaal georganiseerd. Het gedeelte waaraan Mary zou deelnemen is daarom geschrapt. Mary gaat al enkele jaren naar bijeenkomsten van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO). Vorig jaar april gaf ze nog een toespraak tijdens de openingsceremonie van het OESO Global Forum on Development in Parijs.

  10 besmette Denen

  In Denemarken zijn er tot nu toe tien mensen besmet met het coronavirus. De meesten zijn ziek geworden na een reis naar Noord-Italië.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  4 maart 2020 - 19:06