×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Marie viert verjaardag nog een keer

  Prinses Marie viert verjaardag nog een keer

  De Deense prinses Marie heeft haar veertigste verjaardagsfeest zaterdag nog eens dunnetjes overgedaan. In haar woning in Klampenborg ontving ze ruim tweehonderd gasten, weet Billed Bladet.


  Marie, de echtgenote van prins Joachim, blies officieel op 6 februari al veertig kaarsjes uit. Destijds liet ze echter al weten dat ze haar verjaardag in de zomermaanden pas echt wilde vieren. Onder de gasten waren veel vrienden van het stel.

  Ook de Deense kroonprins Frederik kwam bij zijn schoonzus op bezoek. Kroonprinses Mary kon niet mee. Zij zit in Fredericia voor deelname aan de oefeningen van de Nationale Reserve, waar ze eerste luitenant is.

  5 juni 2016 - 22:10