×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Marie viert 41e verjaardag met vader

  Prinses Marie viert 41e verjaardag met vader

  Prinses Marie van Denemarken is maandag jarig. De echtgenote van prins Joachim, die 41 jaar is geworden, viert haar verjaardag naar eigen zeggen samen met haar Franse vader Alain Cavalier.


  Het Deense tijdschrift Billed Bladet vroeg haar onlangs tijdens de Deense première van De Lego Batman Film hoe ze haar verjaardag gaat vieren. Daar deed ze wat geheimzinnig over, maar Marie onthulde onderweg naar de bioscoopzaal wel dat haar vader naar Denemarken komt om haar verjaardag mee te vieren. De Fransman was tot zijn pensioen eigenaar van een reclamebureau.

  De van origine Franse Marie is de tweede vrouw van Joachim, die van 1994 tot en met 2005 getrouwd was met Alexandra Christina Manley. In oktober 2007 verloofden Joachim en Marie zich en in april 2008 traden de twee in het huwelijk, waarna Marie officieel prinses werd.

  Joachim en Marie hebben twee kinderen: de zevenjarige Henrik en Athena die onlangs vijf werd. Joachim kreeg ook twee kinderen uit zijn eerste huwelijk: Nikolai (17) en Felix (14).

  6 februari 2017 - 10:23