×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Marie bezoekt zomerkamp autistische kinderen

  Prinses Marie bezoekt zomerkamp autistische kinderen

  Prinses Marie is na haar zomervakantie weer aan het werk: donderdag brengt ze een bezoek aan vakantievierende autistische kinderen. Het zomervermaak is mogelijk gemaakt door de nationale organisatie voor autisme.


  Tijdens haar bezoek zal de echtgenote van prins Joachim van Denemarken meedoen met onder meer een speurtocht. Ook ontmoet ze families van kinderen met autisme. De vereniging kreeg geld uit een fonds zodat tachtig families met autistische kinderen vakantie kunnen vieren in Helsingør Ferieby. Tijdens hun verblijf in het vakantieoord kunnen ze deelnemen aan natuurtochten, klimlessen en een circusshow.

  Prinses Marie is sinds 2011 beschermvrouwe van de organisatie. Ze bezocht het zomerkamp, dat dit jaar voor de tiende keer wordt gehouden, in 2012 ook al eens.

  3 augustus 2017 - 10:24