×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Madeleine verwacht derde kind

  Prinses Madeleine verwacht derde kind

  Prinses Madeleine is in verwachting van haar derde kind. Dat maakt het Zweedse hof zondag bekend.


  "Prinses Madeleine en Christopher O'Neill maken met grote blijdschap bekend dat zij hun derde kind verwachten. De prinses voelt zich goed en de geboorte zal naar verwachting in maart 2018 zijn", aldus een persverklaring.

  De 35-jarige prinses maakt zelf via Facebook ook melding van haar zwangerschap. "Chris en ik zijn heel blij om bekend te kunnen maken dat ik in verwachting ben. We verheugen ons erop straks met zijn vijven te zijn."

  De jongste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia en haar man Christopher O'Neill hebben al een dochter van 3, Leonore en een tweejarige zoon Nicolas. Het gezin woont in Londen.

  28 augustus 2017 - 08:24